Modecollage: Classic Autumn

3915modecollageI veckans collage får kamel sällskap med burgundy – en klassisk höstfavorit. Dessutom är broschen på väg tillbaka, vilket väl inte är en dag för sent. Så många fina skatter det finns här, inte minst i vintageaffärerna. Fram med dem i finrummet i höst. Jag hoppas finna någon vacker att pryda min kappa med.

Kappa/H&M, kofta/Lindex, polo/Lindex och byxor/H&M. Scarf/Other Stories, väska/Åhléns, skor/Vagabond och brosch/Svenskt Tenn.

signature

3 comments

 1. Röda lack är så himla fina!
  Slog själv till på en djupröd nyans från Dior nu i helgen.
  Jag som inte är så “pillig av mig” har kommit fram till att nagellacken från Dior är de bästa, ja nästintill kladdfria 🙂

  Ha en fortsatt fin dag!

  Anette

  1. Visst är det roligt med nagellack. Just nu lackar jag mest med Essie. Chanel har så himla fina flaskor och nyanser, men jag tycker nog att de har tappat en del gällande finishen. För man vill ju att det skall sitta ett tag när man väl fått dit det :). Fin kväll till dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *