Klassiker: Tofflor från Ulle

4415ulletofflorI dag klev jag ur mina tofflor för första gången på en dryg vecka. Influensan grep tag i mig ordentligt och återhämtningen nu på höstlovet går i maklig takt. Denna dag bar mig i alla fall benen till te på favoritcaféet med nya Lantliv som lektyr. Välgörande, även om jag nu är tillbaka under filten med tofflorna på. Jag har precis bytt till ett nytt par. Jag varierar endast nyansen på mina favoriter – Ulle. Jag använder dem alltid hemma och nästintill året runt. De säljs på diverse ställen – de fina bilderna här kommer från Norrgavel som tagit fram en egen serie.

4415ulletofflor1Med eller utan tofflor – hoppas att ni har det fint mitt i höstlovet!

signature

3 comments

  1. Minns jag fel eller var du sjuk ganska länge förra hösten också? Eller i våras? Hur som helst, hoppas tillfrisknandet inte tar för lång tid. Längtar efter kommande adventsinlägg 🙂

    1. Emma – jodå, jag brukar köra längre episoder när jag väl trillar dit – har varit så sedan jag var liten. Bara att hoppas på att energin snart återvänder för denna gång. Inspirationsmässigt står jag och hoppar lite och ser fram emot att dra igång traditionell Advenstförväntan :). Tack för ord!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *