Ser fram emot: Svenskt Tenns jul

4615stjulDet är knappast någon högoddsare att en Svenskt Tenn-tant i min kaliber ser fram emot årets version av helgstämning. På fredag öppnar julen på Strandvägen och jag hoppas på sedvanligt godis i form av tjusiga miljöer och såväl klassiska produkter som nytillskott.

4615stjul1All I want for christmas

4615stjul2Förra året var det mycket djupblått i kombination med mustiga färger som man kanske inte traditionellt tänker på till jul. I helgen tog jag fram min lilla syltkruka och satte en hyacint i. Eftersom jag precis läst om stämplar när det gäller metall som tenn, så tittade jag efter i botten och läste i diagrammet. Anno 1993 är den från. Här kan man utan tvekan tala om kärlek som består.

signature

2 comments

  1. Hos mig skulle rubriken bli:
    Ser fram emot: weronicas adventförväntan och julinlägg.
    Så mycket så jag skrev några ord om det igår. Tack för inspirationen! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *