Vackraste änglarna

4715ängelfyndJodå, det fortsätter att finnas mycket dussinjulpynt på loppisarna som jag skrev om i torsdags, men sedan dyker de där riktiga guldkornen upp som gör att man glömmer allt annat. För de där änglarna, som också syns i nummer tolv av Antik & Auktion ovan, är av den vackraste sorten. Jag blev så himla glad när jag fann dem. De står och glänser på en boktrave och tänds upp för det där meditativa skenet som det blir med små julgransljus. Sammetsbanden väntar på de traditionella enriskransarna från torget. Snart är det dags.

signature

5 comments

    1. Karoline – nej, det hade jag ingen aning om. En djupare innebörd då än att bara vara dekorativa i juletider. I så fall känns det fint att tänka på att de kanske tänts för att minnas någon saknad.

  1. De är så ruskigt fina, de där änglarna. Har ett par under bevakning på tradera 😉 Vad är det för tidning du bläddrat i? Ser intressant ut för en loppisälskare som mig 🙂

    Fortsatt trevlig lördagskväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *