Juldagen

5215juldagenJuldagen är den stora pyjamasdagen här hos oss. Jag skall lägga mig ner i soffan, efter att äntligen ha fått igång en av sonens julklappar. Tänk att allt tekniskt skall vara så krångligt. Men nu fungerar allt och den stora julefriden sänker sig över vårt hus. Vår julgran ser tämligen modest pyntad ut från denna vinkel – måste bero på att allt tingeltangel är placerat från andra hållet med strategisk utblick från soffan :).

5215juldagen2I år hade torghandeln så vackra färger på amaryllisarna. Till jul blev det bland annat dessa i aprikos ton.

5215juldagen1Här på skåpet skymtas även en julklapp. Jag önskar mig alltid saker från min stående klassikerlista och tänk så snäll tomten var i år. I soffan denna dag blir det bland annat Snövit och Fröken Frimans krig. Jag hoppas att ni har det fint i juletid!

signature

3 comments

  1. God fortsättning!
    De där amaryllisarna alltså <3 Just hemkomna från 2 veckor borta gapar det tomt på julblommor här (eller…kan nog räkna till 3 amaryllisar och 5 hyacinter som mannen, som åkte hemifrån sist glömt slänga, som stått och vissnat). Hoppas att torget kan erbjuda något vackert imorgon. Än vill vi nog njuta av julens fina blommor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *