Annandag jul

5215annandagenI dag åker vi mot kalkonmiddag. I kväll ser jag – såklart – fram emot att bänka mig framför televisionen och njuta av Downton Abbeys julspecial. Jag har dukat upp brickan med mitt julgodis. När familjen åt vår kola, kände jag att jag också ville ha något. Det hör liksom till att ha små munsbitar på lager denna säsong. Jag fann detta recept och är nu inne på min andra omgång. Denna gång tog jag grädde i smeten och sötade med lite mer honung i chokladen. Rekommenderas varmt. Fin Annandag jul till er!

2 comments

  1. Ja, det såg ju gott ut. Jag och dottern såg Downton Abbey idag efter att min syster åkt tillbaka till Sverige och vi varit på en begravning, så man kan säga att jag bänkade mig i soffan smått känslomässigt rubbad redan från början. Slutet gott, allting gott, kan vi väl ändå säga…

Leave a Reply

Your email address will not be published.