Vitt utanför fönstret

5215fönsterHar man sett på maken?! Det är vitt utanför fönstret denna söndag. Vi skulle egentligen farit iväg även i dag, men det blev ändrade planer. Med singlande flingor, känns det helt okej att fortfarande gå runt i pyjamas och sockar, läsa böcker, käka lite julgodis och dricka te.

5215fönster1Det är en fin söndag i juletid med blommande amaryllisar som sträcker sig efter varandra, tid att skrota runt och så snö på det. Hej mitt vinterland med frid i sinnet.

6 comments

  1. Även här i Småland har vi fått en massa snö idag. Så ljust och fint det genast blir. Jag njuter av dina fina bilder som alltid. Du har fått mig att överge det sparsmakade som jag tycker är så fint hos andra till att ösa på mer med både färg och pryttlar. Ger en skön inboad känsla att omge sig med de saker man gillar.
    Ha det fint!

  2. Så fint med snö! Här norröver finns inget.
    Ser också framemot några sköna lässtunder de kommande dagarna.

    PS. Jag lämnade en liten bloggchallenge till dej på min blogg; hoppas du vill haka på. 🙂 Gillar alla dina listor nämligen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.