Blått nyår

5315införnyårVi ser ut att gå mot ett blått nyår här hemma. Jag trodde kanske att det skulle bli traditionellt vitt, men det blå var så vackert på dagens torg, så det fick styra färgskalan. Jag tänker mig allt det här vackra bundet i kombination med lite glänsande tenn och klassiskt blåvitt porslin. Det tycker jag är ett generellt tips. Lås inte fast vid ett speciellt uttryck när det gäller blommor, för att komma hem med några ledsna vita tulpaner. Titta istället vad som är fint för dagen och utgå från det.

5315införnyår1Ser man på. Även paljetterna gnistrar mot blå bakgrund.

5315införnyår2Mot 2016

signature

4 comments

  1. Jag hörde på en TED-podd om skönhet att vi människor är långt mer förutsägbara än vi önskar. Det de flesta människor i världen gillar, oavsett kultur, kön och ålder, är landskap, vatten, djur och färgen blå. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *