Nymph

5315nymphDenna tisdag lyfter jag fram en av mina favoriter när det gäller blommor. Även om det hamnade vita tulpaner och krokus i varukorgen hos blomsterhandlaren i dag, så njuter jag amaryllis med hela hjärtat. Speciellt när det handlar om tjusiga Nymph. Hon, för det känns absolut som att detta är en hon, är så elegant och förförisk – en riktig primadonna extra alles.

5315nymph1Kära, kära Nymph. Och vill ni se en annan stjärna med en sällan skådad elegans – bege er till en biograf och se Cate Blanchett i Carol. Blanchett är helt fantastisk i denna bitterljuva kärlekshistoria tillsammans med Rooney Mara. Det är dessutom ett jultema i filmen, vilket gör den ultimat som en mellandagsfilm. Rekommenderas varmt. Med den på näthinnan, en pizza i magen och några realisationskap hos Le Kiosk beger jag mig mot soffan för lite Skarsgård i River på Netflix. Fin kväll till er!

6 comments

  1. Så vackra så det känns ända in i hjärteroten som du skrev. Jag har också några vita och ljust rosa amaryllisar som börjat blomma lagom till mellandagarna nu. Brukar försöka pricka in för att få njuta lite till av blomsterprakten som amaryllisar ger. Så fint du har det, älskar att kika in här hos dig. Kram!

  2. Var inne i en blomsterhandel med stor amaryllis-utställning igår, och det går ju inte att traska runt där bland alla ljuvliga sorter utan att tänka på dig 🙂

  3. Har också sett River efter att läst tipset här hos dig, mycket bra! Tipsar tillbaka med Fargo, absurd men välgjord och beroendeframkallande!

Leave a Reply

Your email address will not be published.