För händerna

När sonen shoppade lite nytt till vårgarderoben – han föredrar helt klart webbutiker när det kommer till dylika ting – passade jag på att lägga ner några produkter från H&M och deras satsning på Conscious även för skönhet. Jag blev nyfiken på de ekologiskt certifierade handkrämerna med doft av citron och mint. Sedan hade nog förpackningarna en hel del med saken att göra. Jag antar att det inte bara är jag som är extra mottaglig för pasteller i detta nu.

316handkrämOch äntligen kom jag utanför huset efter att ha spenderat en vecka innanför väggarna. Det var inga raska ben direkt, men mycket välgörande med loppis och blomsteraffär. Jag fick med mig ett litet bord på hjul i rotting hem, som jag piffat med i eftermiddag. Jag får visa det en annan dag. Härligt med återvändande krafter. Nu har jag läger i soffan igen dock och ser fram emot Sherlock i kväll. Hoppas att ni också haft en fin lördag!

signature

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *