Vintage: Fina grytunderlägg

916vintage1De välgörenhetsbutiker som jag går runt på lördagar är välordnade i olika avdelningar. Det har sina fördelar såklart eftersom allt är kategoriserat och snyggt uppställt. Det är inte ställen där man helt plötsligt finner något som står dolt och dammigt bakom och som ingen har sett innan. Det gäller väl dock även här att man har nytta av sina hökögon och att snabbt kunna scanna av stora ytor. Köksavdelningarna är alltid poppis där jag rör mig. De senaste veckorna har det blivit några fina underlägg. Rosetten är en favorit – bara som dekoration på köksbänken. Sedan är jag förtjust i Gabis rostfria med de vackra mönstren. I dag hittade jag ett för en tia. Svenskt Tenns Skandinavien fick jag i present för ett tag sedan. Tre fina är en samling, eller hur var det nu?

916vintageMed hopp om en fin lördag!

signature

2 comments

  1. Åh, vilket tur du har som fann rosett-underlägget! Har letat i år efter ett liknande!!!(utan att hitta något) Njut av det fina du.

  2. Åh! Hvilken fin samling! Jeg var også heldig og fant rosetten i en bruktbutikk her i Oslo. Veldig fornøyd! Godis for øyet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *