Want Wear Read Need: mars-16

1216wwrnWANT Som sagt – så här innan påsk drar allt gult i en som aldrig förr. Men den där solgula lyxiga anteckningsboken med det klockrena budskapet skulle göra mig glad året runt. Jag lockades in till klassiska brittiska Smythson för att James Norton (i Krig & Fred på lördagarna nu) är en av deras kampanjmodeller, och fastnade i vanlig ordning för allt tittgodis därinne. Deras anteckningsböcker är som små karameller.

1216wwrn1WEAR Mina ögon fastnar på en riktig statement-kavaj från In Wear. Den är otroligt cool när man är på humör för att synas och måste vara det ultimata plagget för att bära hem en bukett på armen med. Tjusig, tjusig.

1216wwrn2READ Jag såg filmen i julas – om ni missade kommer den på DVD i april – nu vill jag även läsa boken, bland annat efter att ha läst denna recension. Tjusig omslagsformgivning också för den som tycker om sådant.

1216wwrn3NEED Det var det där med sängen då. Och frågan är om jag inte behöver tapetsera någonstans med Borås Tapeters nya kollektion Scandinavian Designers II?! I kollektionen ingår mönster av systrarna Lisbet och Gocken Jobs. Ni minns kanske att jag skrev om mönstret Rabarber här? Rabarber finns med i kollektionen, liksom Aurora som syns ovan. Jag faller som en fura för detta och skulle gärna bädda in ett rum i denna grönska.

Våren kom av sig, men doften av påskliljor och hyacinter ligger tät här inne. Påsken är en av mina favorithögtider, så det får lov att bli fint oavsett väder. Jag önskar en fin inledning på veckan!

signature

2 comments

  1. Underbar tapet!! Måste klura lite var jag kan ha den, för det känns verkligen som att jag MÅSTE ha den!…
    Weronica, jag älskar verkligen dina inlägg!

    Sofia

    1. Som jag behövde höra de orden just i dag, Sofia! Tusen tack för att du tog dig tid att skriva till mig. Hoppas att du finner en plats för tapeten, för den är ljuvlig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *