Modecollage: Casual Spring

1216modecollageI vår tänker jag att ett nyckelplagg för mig kommer att bli den långa jeanskjolen. Lindex har en på inkommande varor som jag hoppas kan leverera det jag är ute efter. Jag tänker mig lite ledigt till kjolen – sjuttiotalsdoftande light – med tajt överdel, stickad kofta, klassisk väska, bohemchict armbandplatta skor och läderbälte i midjan. Kroppsolja kan väl passa till i Mimosadoft som jag har för tillfället i hand-och duschtvål.

1216vårenDet är svårt att inte tänka på världen omkring oss denna tisdag. Det svarta känns lite extra nu när våren bryter fram på allvar där ute med all sin livskraft. Det måste finnas hopp. Alltid.

signature

5 comments

 1. Mimosaoljan doftar ljuvligt.
  Köpte den vid senaste Stockholmsbesöket efter att
  ha läst om hand-duschtvålen här hos dig.
  Ja världen är alltför orolig…..
  Titti

 2. Ääääälskar dina modecollage och gjort sen jag började läsa din blogg för några år sedan !
  Tack för härlig inspo !
  Ha en riktigt fin påsk !
  Kram Petra i Kalmar ♥

  1. Tack snälla Petra för pepp! Jag får ta mig i kragen och leverera dem lite oftare då :). Detsamma till dig – fin påsk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *