Årets trädgårdstidningar

1216trädgårdstidningarEtt säkert vårtecken är när det första numret för året av Trädgårdsliv kommer i brevlådan. Jag har alla nummer sedan starten och tycker fortfarande att den håller hög klass med sina reportage, bildspråk och layout – inte minst med det tjocka pappret som gör att läsningen alltid känns speciell. En annan favorit som jag alltid köper på våren är Lantlivs specialtidning om trädgård. Även den är riktigt bra denna gång. Kanske tips på bra läsning till påskhelgen då drömmar brukar börja spinnas kring utelivet?! Jag skall försöka få ner lite frön i alla fall. Och visualisera en djungel av dahlia i sensommar med de knölar som hämtades ut i dag. Skärtorsdag i morgon. Det blir fint det.

signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *