Lördagsbukett

1416bukettSolen lät dröja på sig denna dag, men nu när vi samlar oss till lördagsmiddag strålar den där ute. Trädgårdsdagen får bli i morgon. I dag har det varit sedvanlig lördagsloppis – denna gång hade vi även med några säckar från förrådsröj till inlämning. Någons utrensing, någons lycka i takt med återbrukets kretslopp. I blomsteraffären blev jag med årets första små perennburkar – alltid något av en milstolpe och startskott för den gröna säsongen. Framförallt har jag njutit av att ha sonen hemma från skolresan till England. Det är fint med en samlad flock.

1416bukett2En av veckans buketter blev lördagspimpad med stora ranunkel med lager på lager extra alles. De är fantastiskt vackra dessa blommor när man tittar på deras detaljer, här tillsammans med stjärnflocka, utslaget björkris, syrén och viburnum. Jodå, jag har svårt att få nog av den skira stämningen i dessa kombinationer.

Fin kväll till er!

signature

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *