Träden blommar

1916garden2Så här kommer jag att minnas denna tid i maj anno tjugohundrasexton. Sommarljuset som tog över därute och fick allt i blomning.

1916garden3Vårt äppelträd hade inte många blommor förra året, men i år är det humlesurr kring det. Jag hoppas på en aningen större skörd än de hela fem (!) frukter som vi fick i höstas. Sonen har hållit till i detta hörn av trädgården och kastat pil.

1916gardenVi planterade ett silverpäron förra våren, så detta är första gången med blomning för oss. Jag tycker mycket om det yviga i det här trädet och hoppas på att det växer till sig i omfång ytterligare under säsongen. Tanken är att vi skall sätta fler i höst. Bakom planteringen av avenbok skymtar min nya odlingshörna där studsmattan tidigare stod. Jag återkommer till den – snart färdig för plantering och fix där.

1916garden1Silverpäron i blom. Tack kära maj för en vidunderligt fin tid!

signature

3 comments

  1. Men visst blir man alldeles varm av den här fina våren. Och hur allt har exploderat i naturen och hur nästan allt blommar. Sommaren är liksom nästan bäst nu!

  2. Visst är det en härlig tid nu!
    Älskar trädgårdslivet som börjar nu. Går rundor i trädgården så fort jag kommer hem från jobbet för att se vad som har hänt under dagen! 🙂

    Trevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *