God jul

jul2016Ser man på. Det nalkas jul även i år. Granen är intagen, men barnen har inte gott loss med alla kulor som de anser fullbordar den gröna. Julklappar återstår att slå in och vi skall fylla på det lilla bordet med godis.

julbukettJulbuketterna blev betydligt mer avskalat vita än vad jag hade i tanken innan. Enligt min vanliga devis om att köpa det som ser bäst ut för dagen, istället för att låsa sig för något speciellt, blev det så här. Fint det med – inte tu tal om det.

julgranI linje med mitt inlägg häromdagen – jag prioriterar blommor, ljus, musik och dofter till jul. Mässingen är inte nyputsad och det finns damm i hörnen, men sådant fokuserar inte jag på. Känslan är det viktigaste – och den ser så olika ut för oss alla.

julstrumpaInför denna jul har jag köpt några små saker på loppis, men annars är en julstrumpa i Willow Bough från Engelska Tapetmagasinet det enda. Den hänger fint där – käre, käre William Morris.

julhalsningJag har hängt upp några prydnader i granen. Ett hjärta till er i juletid mina fina läsare. Tack för att ni finns här med mig.

Må Ni alla få en fröjdefull jul med allt som just Ni önskar!

Kram

4 comments

  1. Din blogg är verkligen en av mina stora favoriter! Jag njuter så oerhört mycket av dina fina bilder och din välskrivna text. Ni har en helt annan stil hemma än vi har och just det tycker jag så mycket om – jag får min dos av mässing och blommor genom din blogg!

    God jul önskar jag dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.