Helggodis: Sparat från Instagram

Jag spinner vidare på tanken jag hade i början av januari att visa vad jag sparar på Instagram – där finns jag som @livingbyw. Ni har väl inte missat spara-funktionen där med den lilla flaggsymbolen i högra hörnet som samlar ihop till ditt egna inspirationsflöde? Jag märker nu att jag snabbt får ihop mycket, så det får bli en viss rensning där med. Jag tänker att det får bli underlag till blogginlägg med allsköns blandat som ögat fastnat på den senaste tiden. Denna gång blir det en mixad godispåse till söndagskvällen.

1. Kronprinsessan Mary är årsbarn med mig själv och firar fyrtiofem år denna söndag. Här porträtterad i rosa av Franne Voigt från @detdanskekongehus 2. @aprillaprilljohanna har ett så fint konto och är modern till alla palettblad i @palettbladunite Denna helg finns även ett beautytalk inne hos Lovely Life. 3. @time omslag känns redan ikoniskt. Go pink! 4. Flower Power från visningen hos @dolcegabbana

5. @stylebymagazine hyllar Emma i Skam ( Ruby Dagnall) och hennes korta frisyr. Jag håller med – tjusigt. 6. Klassiskt vackert i mäklarbild från @wredesfastighetsmakleri – jag gillar de bruna tonerna och skulpturen på bordet. 7. Tidningsställ från @artillerietstore 8. Spegel som skall lanseras nu i februari av Kungalampettens @malinapp

9. @gwynethpaltrow i grönt, precis som i klassiska Sliding Doors. 10. Rosendal stod som värd för pressvisningar i veckan. Nu samlar ögat på växthus och det gröna igen – här från @swedengreenhouse 11. @zetastradgard slog upp portarna i veckan. Fröpåsar ger grönt hopp. 12. Vackert stilleben med anledning av tolkningar av @designhousestockholm som firar tjugofem år på NK med skyltfönster skapade av sex stylister här @stylisttinahellberg. Gro finns nu i stort utförande. Vackert.

Ha en fin avslutning på helgen!

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.