Söndagsbukett

narcissbukettVi begåvades med en vindstilla och solig förmiddag denna söndag i mars. Jag skyndade mig ut i växthuset där det var sommarvarmt. Det är en alldeles speciell känsla att gå in i värmen när temperaturerna utanför fortfarande är modesta. Jag har stått och planterat vid mitt stora bord och fixat lite med den begynnande känslan för påsken. Det blev en hastig söndagsbukett med vårliljor från växthuset, några ranunkler inifrån samt kvistar från vinbärsbusken och några fjädrar. Jag längtar till tiden med trädgårdsbuketter.

narcisserVi planterade många narcisser i höstas och nu börjar de sticka upp i rabatterna. De här kommer från köpta krukor.

narcisserträdgårdslivEtt säkert vårtecken är att årets första nummer av Trädgårdsliv kommer i brevlådan. I år firas tioårsjubileum och jag har varit med från början. Den är fortfarande en av mina favoriter.

narcissbukettenHoppas att er helg varit fin!

5 comments

  1. Vilken underbar bukett! Gillar den där bleka vårliljan mycket. Trädgårdsliv landade även i min brevlåda innan helgen och jag njöt av att läsa den till frukosten imorse. Det är min favorit! Jag har bara haft den i 5 år men har nog köpt på mig nästan alla gamla nummer på trädgårdsmässan genom åren. Kram

  2. Fantastisk bukett! Och härligt med lite föraning om påskhelgen! Längtar dit och efter lite ledighet 🙂 Fin söndagkväll!

  3. Så vackert med de vita narcisserna. Inspirerande förpåsk i bilderna. Vi fick trädgårdsliv i brevlådan i fredags men jag har inte hunnnit bläddra. Jag har alla nummer utom ett tror jag. Det är min favorit trädgårdstidning. Helt galet att det gått tio år

Leave a Reply

Your email address will not be published.