Påskdukning

påskbordJag kikar in en snabb vända med några bilder från bordet innan beredningen av påskmaten tar all tid i anspråk. Denna gång hade jag ingen uttänkt plan med min dukning, utan jag började plocka med några saker och sedan tillförde jag annat som passade in. Det fick bli ljusen som satte tonen tillsammans med ett fång av mina favorittulpaner Verona.

påskdukningFärgskalan blev milt grön med detaljer i samstämmiga toner.

påskbordetJag hämtade ned Season-ljusstaken från Georg Jensen som jag mest använt i juletider. Nu stack jag in björkris i den som fick bli ett litet rede för ägg av olika storlek och kulörer. Runt satte jag några olivkvistar.

påskljusenMed detta hoppas jag att ni alla har en riktigt Glad Påsk!

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.