Lugn långfredag

läshörnaDenna långfredag ställde våren på vänt. Vi fick ett snölandskap – titta bara på växthuset här. Vi var på påsklunch hos goda vänner och det kändes helt rätt att tända en brasa till fikat. Här hemma plockar jag med lite inköp från turen till Stockholm förra veckan. Jag hade med mig presentmynt som jag önskat mig från denna inrättning under flera år. Jag gjorde en beställning som jag får vänta på ett tag, men fick med mig en tallrik från Fornasetti som jag funderat på i många långa år. Det är inte alldeles lätt att välja motiv när man väl skall slå till, men plötsligt händer det.

fornasettipaketI kväll tänker jag såklart titta på denna konsert. Jag var där i somras och det är oförglömligt. Kanske precis vad som behövs en snöig aprilfredag?! Fin kväll!

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.