Inredning, Le Klint och det gröna

Efter att ha levt ute med blicken under sommaren, är det ovant att åter vända inåt. Det känns som om jag gnuggar mig lite i ögonen och vet inte riktigt vart mitt fokus skall riktas. Det blir alltid en övergångsperiod för mig, men snart riktas alla blickar hit in igen. Jag har dock fått något av en kickstart när det gäller in-redning efter att ha funnit en Le Klint-skärm på loppis. Det var ett tag sedan nu jag blev så där genuint glad över att något kom min väg. Det blir som bekant så mellan varven. Jag hör mig själv säga “jag kan inte förstå hur man någonsin kan finna något på loppis”, men ett sådant här fint fynd och man har fått upp geisten igen.

Jag är svag för vikningarna på dessa skärmar. Ett av de första inköpen till huset var en klassisk Frugtlykte som hänger i detta rum. Många krukor gapar tomma under säsongsskiftet. Jag har satt i sticklingar (samlat fyra i en mugg med vatten) av den stora pelargonen i dessa krukor för att höja graden av grönt här. Jodå, hem kära hem, vi ses väl även inspirationsmässigt nu när hösten nalkas.

signature

5 comments

  1. Åh, så fint! Blir alltid så glad när du visar bilder från ditt hem, kan inte förstå hur du kan få allt så harmoniskt, rofyllt och vackert med alla färger och material. Suck. så fint allt är!
    Kan du inte visa lite fler bilder från ditt kök och vardagsrum, snälla!
    Med vänlig hälsning Monica

    1. Så roligt med feedback! Tack för det, Monica. Jag har som ambition att visa mer från hemmet igen. Jag tror att jag kom av mig lite där på vägen – det har alltid varit en bärande del, men har nog tappat det lite till förmån för utelivet. Nu tar jag ett steg inåt igen och utmanar mig själv när det gäller interiör fotografering :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *