Tisdagsläsning

Denna grå dag är det mest filt, ljus som snart tänds och en liten bit äppelpaj från helgen som återfanns långt in i kylen. Det kan vara en liten skatt det en vanlig tisdag i september. Så läser jag om Johanna i Family Living. Tidningen kan fortfarande få mig nostalgisk för att den en gång i tiden kändes så rätt för mig. Av detta skäl sparade jag länge samtliga nummer, men i takt med att barnen växte och att livet förändrades, skiljdes jag till slut från alla årgångar med färgglada ryggar. Nu läser jag digitalt om något intresserar mig och med Johanna på framsidan måste jag såklart tillgodogöra mig sidorna. Jag har följt henne länge, länge och delar mycket av den stil som hon tycker om. Jag kan känna mig gammal när jag läser om småbarnsåren och energin till att ständigt skapa hem har jag inte, men inspiration står över det. Heja dig, Johanna. Det är ett riktigt fint reportage. Ta er en titt vid tillfälle.

signature

4 comments

  1. Åh så glad jag blev när jag kikade in här och möttes av detta inlägg. Tack! Vad roligt att du gillade reportaget. Känns alltid lite skakigt när man ger sig ut utanför sin egna sfär på bloggen på detta viset men dina ord gör att det hela känns lite lättare. Ha en fortsatt fin kväll! Kram J

    1. Väl bekomme, Johanna! Visst är det lite speciellt att släppa kontrollen när man är van att producera sitt eget material. Jag tycker att du klarade detta med glans. Kram W

  2. Hon är en sann inspirationskälla, precis som du. Jag är jämngammal med Johanna, och lever i småbarnsåren precis som hon.. men kan i smyg önska att mitt hem och liv någon gång kommer se ut som ditt. Med vackra saker som får stå framme, en varm tekopp och tid för litteratur, läsning och loppishelger. Det finns en charm med allt. Jag ser framemot framtiden, du gör att den ser så underbart härlig ut! <3

    PS. Är din fåtölj från Mio? Vad heter modellen och vad är det för underbart tyg? Ha en fin kväll!

    1. Vilken fin kommentar, Johanna, som fick mig att tänka mycket på livet i stort. Från att alltid vara behövd till att längta efter samvaro med barnen. Jag får nog återkomma till temat här framöver. Ja, det är fåtöljen Ritz från Mio i brun sammet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *