We decor life: Vackrast just nu

Det råder ingen tvekan om vad jag finner vackrast just nu. Säsongens första snittamaryllisar såklart. De där svällande knopparna av favoriten Rilona bär allt det som jag tycker om denna årstid. Det är alltid något hoppfullt med knoppar. Amaryllisen skiftar från denna inneslutna skepnad med lite försiktiga strimmor av färg till att slå ut till överdådiga maximalistiska blommor. Den här sorten blir åt det aprikosfärgade hållet.

Jag blir alltid lite sakral i mitt uttryck efter höstens överdådiga färgkalas med alla pumpor och löv. I den andan passar en ljusstake som kommit till mig denna höst. Det är Walter Andersson som gjort den för Ystad Metall. Jag kommer att tänka på Jenny när denna skall tändas upp – det var hos henne jag såg den första gången.

Efter att ha varit lediga några veckor hoppas jag att ni är sugna på lite utmaningar igen inom ramen för We decor life. Veckans ord är Vackrast just nu. Tolkningen är fri. Vill du vara med? Länka till din blogg i inlägget till och med tisdag, så hittar vi varandra.

We decor life

11 comments

  1. Åh så vackert hos dig!! Tack för en underbar och inspirerande blogg. Har samma ljusstake men vilka ljus köper du till? Har svårt att hitta något passande..

    1. Tack snälla för så fina ord, Sara! Jag tänker mig Birgitta-ljus från Liljeholmens. De passar inte riktigt i hålen, men med hjälp av en ljusvässare skall det nog gå vägen hoppas jag :).

  2. Vilket härligt och löftesrikt tema så här i mörka november. Jag känner mig lite extra utmanad eftersom just det vackra är en viktig del i mitt liv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.