Dagens ord: Kvalitet

I dag fastnade mina ögon på dessa ord när jag fick upp reklam för den kommande Antikmässan. De är från en intervju med antikexperten Li Pamp – bekant från bland annat Antikmagasinet som sänds på Kunskapskanalen. Det pågår många diskussioner om hållbarhet för tillfället och det är ofta den första aspekten – material och tillverkning – som är i fokus. Men hur många hållbara saker behöver vi egentligen? I vår bildvärld där vi ständigt matas med visuella intryck och trenderna skiftar snabbt, tänker jag att vi behöver lägga fokus på det som här träffsäkert benämns ögats slitage. Sannerligen en intressant aspekt på hållbarhet och att försöka finna det tidlösa som man vill leva med.

2 comments

  1. Hej! Jag har följt din blogg i väldigt många år och jag återkommer ständigt. Måste bara säga att du bara blir bättre och bättre, levererar kvalité! Dina fredags och söndagssvep är något jag alltid ser fram emot. Att du nu dessutom gör fler fina inlägg däremellan gör mig glad. Tack för all härlig inspiration!

    Anna

    1. Vilka fina ord, Anna! Stort tack för att du tog dig tid att skriva en kommentar – jag blir så glad och peppad!

Leave a Reply

Your email address will not be published.