The summer edit V/2019

Allt jag önskade mig till min födelsedag var en fin sommarkväll. Som på en given signal så sprack himmelen upp och vinden stillade sig för första gången på länge när jag började duka i växthuset. Den bästa gåvan jag kunde få, tillsammans med en grusgång som jag återkommer till. Jag plockade mig traditionsenligt en maffig trädgårdsbukett som denna gång bestod av luktärt, riddarsporre, ringblomma, Iceberg-ros, stjärnflocka, daggkåpa, humle och Summer snow-klematis.

I ett av paketen från Svenskt Tenn låg brickan av Luke Edward Hall för Svenskt Tenn.

Min present från familjen hade jag köpt själv innan. En Annie från Mulberry i det där skinnet som bara blir finare med åren. Jag fann den på loppis för sjuhundrafemtio riksdaler – ett sådant lyckofynd som nu får mer liv på min arm.

Mer fyndat i veckan från IKEA:s 1700-talskollektion från 1993. Jag vill djupdyka i den framöver här på bloggen. Så mycket fint där. För nu två vackra längder för femtio kronor som förmodligen blir till lyxiga dukar i det gröna. Så sugen på sommarliv man är nu.

Mitt flöde av sparade bilder på Instagram består mycket av inspirerande stilkrockar som jag älskar. Här från @stiltyger som kombinerar orientalisk matta med klassiska Zebran från Brunschwig & Fils.

Ulrika på Seventeendoors semestrar på ett helt annat sätt än jag själv gör, men visst är det fantastiskt att man kan få ta del av glimtar ändå. Det är mycket Marocko nu på bloggen med bland annat Glamping i öknen. Så vackert.

Själv tar jag på mig min hatt och beger mig ner till Skåne en vecka.

Med hopp om fina sommardagar för oss alla!

signature

3 comments

  1. Men tack snälla! Vad kul att du gillar glimtarna!
    Jag har helt klart fått Marocko “under my skin”. My happy place.

    Fin sommar!

    Ulrika

  2. Hej
    Jag är lite nyfiken på hur dina Louise Bugnet ser ut i sin helhet om du har de kvar. Googlade på de och en bild på en nyplanterad rabatt med de kom upp. Lite nyfiken på höjd och bredd på de efter några år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *