Kvalitet på loppis

Minns ni väskmärket The Bridge och dess storhetstid för ett antal år sedan? En snabb googling ger vid handen att det fortfarande finns kvar som kvalitetsleverantör av läderväskor. Jag hade en större väska i fyrkantig modell som var tung att bära på, men ack så fin jag tyckte att den var. Mitt loppisfynd nu är från tiden med sitt rutiga foder, men desto mer lättburen. Den perfekta sommarväskan att bära crossover med ett klassiskt snäpplås? Jag tror det och för den ringa kostnaden är jag beredd att testa. Väskor av denna kvalitet är bara en fördel att köpa vintage. Lädret blir bara vackrare med tiden tycker jag.

Mitt i hänryckande äppleblomstid påminner jag om att fästa blicken på det som är lite lättare att fynda om man är ovan. Jag har alltid kodord som sommarväskor i strå, sidenscarfs, läderbälten, kvalitetsväskor och vita blusar. Accessoarerna hänger ofta lite friare och är enklare att bläddra genom, liksom de vita blusarna som ofta hänger ihop.

Med hopp om en fin fortsättning på helgen!

signature

2 comments

  1. Älskar mina bridgeväskor! Då som nu. Har faktiskt kvar allihop (både väskorna och plånböckerna) från tiden då det begav sej. Alternerar mellan väskorna och plånböckerna. Lika fina nu, infettade nån gång emellanåt….

    1. Tidlös kvalitet! Maken har en portfölj och en plånbok. Min väska från tiden är tyvärr lite tung numera tycker jag, men den hänger kvar i garderoben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *