Låt alla ljusen brinna i Arvika av Lars Holmström

Visst är det märkligt ibland att när man nyligen har skrivit om eller tänkt på något så står det sedan där framför en. Kommer ni ihåg inlägget om Lars Holmström och mässingsblänket från Arvika? Där uttryckte jag min önskan om att finna ljusstaken med sin karakteristiska böljande form som bland annat såldes på Svenskt Tenn en gång i tiden. Jag har sett den någon gång, men då har priset varit för högt. Nu fann jag denna för etthundrafemtio riksdaler. Ett riktigt drömfynd för min del. Den är så vacker.

6 comments

  1. Nästan så man börjar tro på det där talesättet att man skall uttala och sätta ord på sina drömmar för att de skall bli Sanna…
    Grattis!

  2. Grattis! Har själv en likadan som jag ärvt av min mor. Älskar den! Fantastiskt fin med Birgitta-ljus i.

    1. Vilket fint arv! Jag satte julgransljus i min så länge – hade ett paket kvar – men kan tänka mig att den är fin med de lite längre Birgittaljusen. Då får man tända med andakt och njuta med tanke på brinntiden på de smalare mindre ljusen :).

Leave a Reply

Your email address will not be published.