Bara vackra ting: Resan tar sin början

Sensommar. Min favorittid på året. Gässen som flyger i formationer över nejden. Solen som silar genom bladverket i ett träd som dignar av frukter. Den högre luften som fyller lungorna på ett annat sätt när man möter morgondaggen med barfotafötter och kofta. Tiden då man blir den lilla flickan igen som omsorgsfullt väljer papper till sina skolböcker och fyller pennskrinet med nyvässat. Jag har gått på begravningar. Jag har mött svårigheter. Jag har varit i mörker. Jag har förlorat en del av mig själv. Det är tid för förändring och att öppna nya dörrar. Jag har dröjt mig kvar länge nog vid återvändsgränder och stigar som inte lett fram. Nu känner jag augusti i mig på riktigt. Med Lars Winnerbäck i växthuset till fladdrande lågor i mörkret: “Nu ska jag åka ut till havet. Så ska jag se vad som händer. Vid vågorna och vinden”

Varmt välkommen till Bara vackra ting! Jag har länge funderat på hur jag kan kombinera det jag är duktig på – estetik, gestaltning och secondhand – i något som bär framåt. Jag kommer att erbjuda försäljning av redan brukat i uppdrag som “personal vintage-shopper”, i form av enskilda objekt men även i paketform. Jag kommer att erbjuda tjänster som bollplank och inspiratör när det gäller secondhand. Jag kommer fortfarande att ta emot arbeten som skribent och innehållsskapare med återbruksprägel. Resan har börjat och kan följas på Instagramkontot @baravackrating. Bloggen kommer i nuläget att vara en del i företaget med framförallt fasta kategorier och inspiration som fokus.

Jag ser fram emot att dela detta mer er!

Hoppas att ni har haft en fin sommar!

signature

11 comments

  1. Vad spännande att få följa med dig på resan framåt och se vart den tar dig! Inspireras som vanligt av allt fint du gör!

  2. Så bra idé! Fick precis klädpaket från Kind of, samma idé fast med kläder. Tror att detta ligger helt rätt i tiden! Med din fantastiska känsla kommer det bli toppen. Lycka till på din väg 💗

  3. Åh va kul, ser fram emot att följa det som kommer framöver. Har länge älskat din blogg, läser ofta och tittar på allt vackert. Fredagssvepen är favorit, hoppas dom blir kvar!

  4. Hej Weronica! Detta ser jag verkligen fram emot. Heja dig! Dina bilder och texter… Njuter varje inlägg! Förresten, jättefin bild på dig. 😃

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *