Decemberdagar – 12 december: Bara vackra ting

REKLAM FÖR EGEN VERKSAMHET

Den stora fördelen med att bygga upp en butik i anslutning till hemmet är att man kan njuta lite extra av de vackra tingen innan de går vidare. Jag har inrett en liten hörna i rummet där jag ofta sitter och planerar, bläddrar i magasin och dricker te. Nu blickar jag mot det röda glaset i form av Arthur Percys Reffla, en vacker pokalskål från Reijmyre och en lampa av Carl Fagerlund för Orrefors. På väggen hänger en litografi av Ulf Trotzig. Jag är mycket svag för hans konst och har flera tavlor privat.
Hamrade servettringar i mässing samsas med små halmbockar. Det är alltid fint när uttryck möts.

Dags att tända upp den pampiga smideskandelabern och mota bort lite av decembermörkret.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.