Okänd

box-copy.jpg

En ask med hemligheter torde borga för det okända för de icke invigda. Jag lever dock ihop med mannen som inte är vän med de stora orden på papper. Det finns således inga kärleksbrev att lagra. Jag har dock några små lappar från vår första tid tillsammans som jag sparar tillsammans med Jag älskar däj, mama från barnen. Asken i köket står där mest som dekoration. Ibland huserar burken biscottis, ibland ingenting. Men den gör mig alltid glad. Gott nog så.

Tisdagstema: Okänd.

Burken kommer från franska Sentou och 100Drine som är min personliga favorit när det kommer till en av mina svagheter – plåtaskar. 100Drine finns bland annat hos Inreda.com. Asken står på en hylla i köket tillsammans med några av livets väsentligheter, bland annat min mugg från gotlandsfavoriten Åsa Lindström.

9 comments

  1. Kul tolkning! Jaa, och om jag inte ser helt fel så står den även bredvid en ittala-öppnare och en muddlare?!? Am I right? Am I right? 😉 Helt klart väsentligheter. Ha en fortsatt bra tisdag!

  2. Burken är UNDERBARHär fyllde dotter 14 år igårTvå små pojkar i vårt hus De är väl omkring 10 årHar gjort varsitt örhänge på fritis som de kom och ville ge En lapp var med fron dina drömkilar stod det GULLIGT Dotter ville INTE spara lappen

  3. Annika: Asken är en riktig färgklick i köket som jag tycker mycket om. Tack!Lissen: Ja, jag gillar den mycket!Linda: Haha! Någon mer med korpögon 😉 Ja, det är en öppnare som Citterio designat för Iittala samt en potatisticka från Iris hantverk. Väsentligheter som sagt! Det är bara roligt om du länkar – jag gör detsamma.Att ha det gott: Haha! De är roliga de små liven. Mamma sparar dock glatt alla lappar!

  4. Margareta: Så sant! Vi behöver det vackra i vardagen.Mitt rum: Jag har en del askar från Sentou och jag tycker mycket om dem. Rekommenderas – såklart 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Leave a Reply

Your email address will not be published.