Man tackar

tackblomma.jpg

Stort tack för all respons jag har fått i samband med lanseringen av En mammas dag! Jag vill även tacka alla Ni som hejade på mig när jag skrev på Living by W. Samtidig vill jag säga varmt välkommen till alla nya läsare. Det är ett nöje att skriva för Er!

Helena och jag har börjat att skriva dagböcker. I min dagbok blir det personliga betraktelser kring stort och smått om livet och om vardagen med familjen. Den lilla boken i marginalen leder er rätt. Titta gärna in där!

(Foto: Weronica – En mammas dag)

5 comments

  1. Ja, gratulerar verkligen! Kul att ens båda favoritbloggare har slagit sig ihop, det kan ju nästan inte bli bättre!!Sen är det ju faktiskt ganska praktiskt också, att ha någon att bolla idéer med!Lycka till i fortsättningen!!!

  2. Bara så att du vet – jag är tacksam över att vara din läsare! Bloggen förgyller min vardag. Kul att du har börjat med dagbok igen – här hemma vickar 5-åringen också på tänderna. Vi får väl se när den lossnar!

  3. Linda: Stort tack! Det hela känns mycket spännande och en kompanjon är guld värd!Camilla: Häng med ;-)!Lo: Tack! Att jag förgyller vardagar och inspirerar är alltid lika roligt att höra! Spännande med tanden. Här hängde den lös länge, innan den slutligen gav upp. Och det är tre till på gång.Angelica: Tack! Kul att se dig här!

Leave a Reply

Your email address will not be published.