Kickoff!

duktigajag.jpg

Nu Ni! Nu har jag gjort någonting som jag i princip aldrig gör.

Jag satt på stranden i min brassestol i eftermiddags och läste nya Mama med superOlga i. Jag har följt Olgas blogg tidigare och nu påmindes jag om henne. Sagt och gjort. I kväll fick jag för mig att prova mina gamla träningskläder. När jag skakat av lite damm och tvättmedel som fallit ned på dem, tja då satt de riktigt fint. Jösses, sicken hållning man får av en tight sportbh! In i garderoben för att leta efter mina walkingskor. Ja, gummit hade ju inte lösts upp i atomer av åren i alla fall. Och sedan gick jag rakt ut på min tänkta runda! Och något sådant gör jag aldrig! Jag planerar nästan alltid vad jag skall göra. Med träning är det lätt att det blir en storstilad kickoff när det nya livet skall inledas. Detta var förlösande! Jag bara gick! Duktiga jag!

Rundan tog exakt 55 minuter från dörr till dörr. Det var bra stumma ben på slutet efter ett tämligen högt tempo – i alla fall i början – och jag fick en liten blåsa på den ena lilltån. Efter stretching och dusch fick jag lite av den där träningsruschen. Slut i kroppen, men klar i knoppen redo för stordåd. Kan jag,  kan Ni var så säkra!

Vill Ni läsa mer om min träningsresa, som förhoppningsvis bara har börjat nu,  kommer jag nog att skriva om den i min dagbok. Kanske en extra sporre för mig och kanske en inspiration för någon. Häng med!

Stort tack för alla kommentarer som jag fick på mitt Kickoff-inlägg. Igenkänning och inspiration!

(Provbild från Tiny Prints. Tack till Helena.)

10 comments

  1. Heja heja säger jag också! Sitter här med samma känsla i kroppen! Trött men pigg på nåt sätt. Skönt! Heja oss!!//M

  2. Bra! Vad roligt! Det är så skönt. Kanske inte alltid innan men oftast under tiden och särskilt efteråt!Jag är i startgroparna jag med…

  3. Jag älskar att promenera, helst i sällskap så man samtidigt kan lätta hjärtat 🙂 Perfekt vardagsmotion på sommarhalvåret, keep up!

  4. Jag är med! Jag har gått varje morgon i tre veckor nu och imorgon ställs jag inför den ultimata utmaningen… Jobbet börjar och jag skall ha klockan på 05.30 och ta en promenix innan duschen är det tänkt – håll tummarna för att detta håller nu VARJE morgon!!!

  5. Jessika: Jag är mycket imponerad! Jag när en slags dröm om att gå på morgonen, men jag är så oändligt seg då. Kan man träna sig till att bli piggare? Hmm… Heja dig! Bra gjort!

Leave a Reply

Your email address will not be published.