Stegen fortsätter

gomama.jpg

Jag gillar att kryssa i almanackan. Nu har det blivit fyra kryss på lika många dagar. De fyra rundorna denna vecka är mer än vad jag har motionerat på – host – ett antal år. Spring efter barn skall inte underskattas, men det känns vansinnigt bra att vara igång med dessa snabba promenader nu. Jag är riktigt stolt över mig själv! Det tar tydligen arton gånger att sätta en ny vana. Tretton rundor kvar med andra ord.

Detta skall inte bli dagen när jag vaknade trött efter att ha sovit som en inklämd sardin mellan två barn. Detta skall bli dagen när jag fortfarande är ganska trött, men när jag ändå har gått en runda. Go Mama!

(Bebistossor från Starchild och Busigt).

5 comments

  1. Jag har läst att det tar tre veckor (21 dagar) innan något blir en vana. Vet att det stämde på mig när jag började med mina morgonpromenader förra året. Gick dock mycket snabbare att sluta med vanan i våras. Måste ta tag i det igen. *harkel* 18 rundor på lika många dagar blir ju iofs NÄSTAN tre veckor. Keep ut the good work!

  2. Så rätt, rutin rutin rutin ;)Får se om jag går från tåget och hem idag (35 min) eller om jag åker bil den sträckan och sen tar på mig gympaskorna för att ut o träna efter middagen istället.Jag kör varannandag. Dvs dag 1 motion, dag 2 styrka, dag 3 motion osv. Nästan jämt. Det förekommer vilodagar! Snart stundar vilovecka 🙂 men vi ska nog köra lite vattengympa i poolen har vi sagt. Bara för kul o för att vi vill!Go mama!//M

  3. Thea: Ja, bedårande!Sanna: Det är bara att traska på då. Jag kan också oroa mig lite för det där med att bryta vanan. Tidgare har jag varit mycket bra på att hålla på med en aktivitet. Sedan händer det något. Jag blir exempelvis sjuk. Jag hoppas att jag hinner få in ett riktigt flyt innan det händer! Tack!Minks: Japp, här trampas det på! Det är ack så segt att komma iväg och första halvan är ingen höjdare, men sedan flyter det på rätt så bra. Efter den planerade rundan i morgon är det vila två dagar. Det behöver nog min stackars kickstartande lekamen ;-)! Du är så duktig och inspirerande! Go Mama!

Leave a Reply

Your email address will not be published.