Snart helg

jansdotter-copy.jpg

Jag har upptäckt att ett bra sätt att träffa sina vänner lite oftare är att äta lunch tillsammans. I dag är det dags för mat hemma hos M. En synnerligen god avslutning på arbetsveckan. Jag tillönskar Er alla en riktigt trevlig fredag!

Update: En mycket trevlig lunch som blev till fika med brittsommarsol mot husfasaden. Ibland är det  gott att leva!

Höststämning från Lotta Jansdotter

6 comments

  1. Mmmm… kompisluncher är bra! Känns som nästan enda sättet jag hinner träffa kompisar på numera när jag jobbar och dessutom flyttat långt ut på landet. Hoppas du fick en trevlig lunch idag.

  2. Ja, det är inte lätt för en mamma att hinna träffa sina kompisar. God idé med lunchträffar! Trevlig fredag!

  3. Lisa: Många väskor verkar vara på realisation just nu. Detta är möjligen från en ny kollektion som förhoppningsvis kommer upp snart. Jag har inte handlat från Jansdotters sida, men ack vilka fina saker hon gör!Anna: Lunchdater har visat sig vara en riktig humörhöjare i vardagen. Ha en fin helg du också!Helena: En riktigt trevlig helg tillönskar jag även dig! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.