Howardsoffan

howardsoffa-copy.jpg

Jag kommer fortfarande ihåg den där helgen när jag våndades över tygprover till vår soffa. Vilken färgskala skulle vi (jag) välja? Vilken nyans? I mina vildaste fantasier kunde jag aldrig föreställa mig att detta skulle vara resultatet ett antal år senare. Att inreda before baby är att fortfarande leva i en värld där man har viss kontroll över saker och tings tillstånd. I helgen är det dags att dra upp ärmarna och rensa i röran – igen…

Trevlig helg!

What the…!? Jag upptäckte precis att min älskade dotter (GRRRR) har dekorerat vår fåtölj med ett litet ANNA i grön tusch. Speaking of monogram

8 comments

  1. Samma här! I helgen hadlar det om att jag inte längre går med på ” men mamma vi har en lek här – vi kan inte städa upp på golvet nu” som mina två tjejer sagt ett tag nu – igår hotade jag med anticimex om inte alla pappersdockor hon upp från golvet och idag sitter både jag o maken och tjejerna därinne och försöker få lite ordning – dessvärre blev jag avbruten av att minstingen Dante hällde ut hela spellådan i Toms rum – GUH! Så det var bara att kavla upp ärmarna och börja sortera spel!!! Ha en fin helg!!

  2. Jess: Same, same här. Vi har inte tid nu. Vi leker faktiskt! Det går till en viss gräns när man får fullständigt bryt och inte orkar en sekund till av röran. Nyss upptäckte jag att dottern skrivit sitt namn med tusch på en fåtölj också. Grrrrrrr! Ha en trevlig helg ni också!

  3. Uj uj, da vet jag vad jag har att se fram emot! Om ett ar kommer vi att ha ett helrenoverat hus och en dotter pa 2 1/2 ar!!! Fara a farde?

  4. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH eländes!!! jag skulle bli skvatt galen tror jag!! varför tar städningen aldrig slut? och vi bor inte ens i nåt jättestort hus.. hus förvisso, men inte gigantiskt, som det känns när det är städlördag. (hata städlördag 🙁 )//M

  5. På fåtöljen oxå! Det blir ju inte lätt att får bort, fyyy då! Vi lever i ett ständigt stökkaos känns det som, och jag är den enda i familjen med en liten gnutta “städkänsla”. Ibland brister det o jag skriker att jag inte är någon städerska!! 🙂 Samtidigt vill jag inte ha det pedantiskt, men men, kanske dags att anlita en riktig städerska ( minns från barndomen-så skönt det vore).Min lillkille har redan hunnit riva sönder tapet och måla tapeten i ett annat rum, kul-not!

  6. hej Weronica! Det är Anette här, som du pratade med förra fredagen ang väskor bla:-)Jo jag tänkte bara säga att du har ju så rätt så rätt ang netaporter! Det var ju inte jag som fattat att man skulle välja land först! Så nu har jag hittat den rätta webbsidan, dessvärre så blev jag såå besviken, då jag spanat in en fin plånbok från mbmj på usasidan och så fanns de inte med på den brittiska sidan:-( jaja…trivs du med din nya mulberry förresten?:-)hälsning Anette

  7. Asa Eden: Haha! Barn är väldigt olika förstås, men aningen mer leksaker och småplock blir det garanterat!Minks: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Så galen blev jag också. Så fruktansvärt onödigt och trist! Vi har haft städsöndg här i dag kombinerat med storhandling. Dagen gick fort…Helena: Det där är bara att glömma att få bort. Jag får brodera in det som ett minne istället… Att städa är ett nödvändigt ont här. Nu har vi ordning i röran igen – ett tag i alla fall :-)Anette: Hej! Haha! Det känns ju skönt att ha rätt 😉 Skämt å sido, synd att du inte hittade vad du letade efter. Jag stortrivs med min väska. Vi kommer att få ett lyckligt liv tillsammans!Karin: Aha! Lär kolla in det då!

Leave a Reply

Your email address will not be published.