Utvalt: Inspirationsbok

Genom Charlotte på Hemmariket påmindes jag om en av mina favoritböcker när det gäller inspiration – Nordljus. Jag är svag för lifestyleböcker där inredning sätts i ett sammanhang med exempelvis kläder och mat. När jag, efter länkning från Hemmariket,  surfade in på fotografen Birgitta Wolfgang Drejers sida fann jag en bok som jag blev mycket intresserad av. Decemberdage är en inspirationsbok för julmånaden och av bilderna att döma vankas mycket tittgodis här. Boken verkar vara en form av adventskalender för vuxna, där varje dag fram till jul har ett eget kapitel.  Dagens vill ha!

Update: Nu är boken hemklickad. Jag återkommer med intryck sedan.

Bilder från Birgitta Wolfgang Drejer.

5 comments

  1. Visst verkar den fantastiskt inspirerande. Jag har själv beställt en annan “decemberbok” som heter “Vit jul” av Susanne Magelund. Jag gillar precis som dig bilder där inredning sätts i sitt sammanhang 🙂

  2. Ser fantastiskt inspirerande ut!Men din sida är oxå härligt inspirerande. Jag gillar!Hoppas det är ok att jag länkar dig? Annars är det bara att hojta!Ha det bra! kram/ruffaps. för en inredningsblogg, men har valt att lösenskydda. Bara att maila mig ifall du vill läsa min blogg

  3. Charlotte: Jag är SÅ nära att klicka. Vi får se vad som händer under kvällen :-)Ruffa: Vad roligt att du tycker om sidan. Länka på du – bara roligt. Nu har jag lösenord så att jag kan kika hos dig också. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.