Mina val

weekend43-copy.jpg

* På söndag är det dags att ligga och gona sig i sängen en hel timme extra. Nej, just det. Barnen vaknar precis som vanligt i alla fall. Det är i vilket fall som helst dags att flytta tillbaka klockan en timme natten mellan lördag och söndag. Det moderna gökuret finns hos Russinnet.* Jag är en frusen själ och det börjar bli riktigt kallt om händerna nu. För tillfället går jag runt i ett par grå fingervantar som blev kvar av Annas trepack från H&M. De andra var rosa. Jag vill ha ett par nya handskar, gärna dessa från Filippa K.* Vinterns goda ting av mamma och dotter Bergenström är en klassiker i bokhyllan som jag aldrig tröttnar på. Snart kommer boken i en nyutgåva. Köp den om Ni inte har den!* Det känns lite kontinentalt och bohemiskt att dricka vin i vanliga dricksglas. De fina glasen Ote från Iittala har övertygat mig om att detta är vägen att gå till fredagspizzan.* På söndag sänds filmen Mona Lisas leende i Trean. Filmen är en försumbar bagatell, men innehåller vackra miljöer, kläder och en birollslista med bland annat Kirsten Dunst och Maggie Gyllenhaal. En trevlig film att avsluta helgen med.

Jag hoppas att Ni alla får en riktigt fin helg!

9 comments

  1. Mona-Lisas leende är precis som du beskriver och ändå känner jag att den kvällen är min, ska se den ännu en gång bara för att njuta av miljöerna!Boken har jag förhandsbeställt när jag fick veta att den skulle komma i nytryck.Hoppas att ni får en härlig helg, denna sista i oktoberKram

  2. Blev nyfiken på vinterns goda ting och gav mitt mail för att få veta när den kommer in… tack för tipset!Trevlig helg på dig! kram 🙂

  3. Nettan: Jag hoppas att även du har fått en fin start på helgen! Det är sannerligen vackra miljöer i filmen. Jag är också nyfiken på nytrycket. Jag skall bläddra lite först och se vad som har tillkommit. KramAtt ha det gott: Detsamma tillönskar jag dig!Anna: Jag är osäker på vad som är nytt, men det skall ha tillkommit saker. Jag skall bläddra när den kommer tänker jag och se om det är värt att investera i ett exemplar till 🙂 Ha en fin helg!Helena: Det är en riktig höjdarbok! Hoppas att du blir nöjd. Ha en fin helg du också! KramJessika: Visst är den fin?! Jag kommer i stämning bara genom omslaget 😉

  4. Wow, jag blir ständigt imponerad av dina fina kollage! 🙂 De inspirerar verkligen, du ska veta vad mycket roliga saker jag har hittat till genom din sida!Ha en skön helg! Hälsningar från Olso/Ingela

Leave a Reply

Your email address will not be published.