Att läsa

Jag köpte den danska tidningen Bo Bedre i går. Det är ett riktigt bra nummer, med många inspirerande reportage i julens tecken. När jag surfade in på deras hemsida fann jag att man kan läsa hela tidningen online. Det är intressant att se utvecklingen när det gäller förhållandet mellan det tryckta mediet och det virituella. Tidskrifterna verkar mer och mer ha accepterat sakernas tillstånd och inser att de måste vara starka även på nätet. Det är ändå trots allt något annat att sitta i en fåtölj med en papperstidning. Samtidigt tycker jag mycket om tidskrifter som satsar på en generös linje på internet. Det ena behöver inte utesluta det andra.

Så in och läs för alldeles gratis lördagsgodis! Ha en fin dag!Bild från Bo Bedre.

6 comments

  1. Tack snälla för tipset och länken – detta gjorde min dag! Eftersom det var fel på lönesystemet har inte lönen blivit utbetalad ännu och jag prioriterade bort lördags-inredningstidningen till förmån till matinköp. Men tack vare dig så fick jag ändå lördagsgodis i form av underbar inredningsinspiration! 🙂 Dessutom hittade jag ju den fina lampan jag såg i Isas kök, den skulle jag så gärna vilja ha till nya huset..Ha en underbar helg!

  2. Ja, det är en speciell känsla med tidningen. Men jag har blivit lite bortskämd med att spara ner bilder vill inspireras av vid senare tillfälle. Så det blir lite fel när jag sitter och läser pappersversionen av “Sköna hem” och tänker “hm, fin bild den måste jag högerklicka på och… nähä nej, det var ju en tidning jag tittar i nu.”

  3. Ingela: Vad roligt att mitt tips skänkte dig glädje! Jag hoppas att även du har en fin helg.Att ha det gott: Varsågod! Det är ett riktigt höjdarnummer tycker jag!Catarina: Haha! I tidningar är det den gamla utrivningsprincipen som gäller ja, men visst är det smidigt att högerklicka också :-)Birgitta: Ett riktigt bra nummer är det. Trevlig läsning!

  4. Tack snälla Veronica! Jag vill passa på att säga att du är alldeles fantastisk på att skriva och framförallt att mixa inlägg på ett naturligt sätt. Din blogg är en av mina absoluta favoriter och jag hittar alltid en massa inspiration och vill ha. Tack än en gång! Jag skriver föresten ett inlägg om Bo Bedre jag med och tipshänvisar tiill dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.