Önskelista

onskecollage1-copy.jpg

Bästa Idépappan skickade en utmaning i min riktning. Det gäller att lista sju önskningar som inte behöver vara realistiska eller materiella. Så nu svingar jag med trollspöt. Bibbidi-babbido-bo!

* Vi står och dekorerar julgranen i vårt nya hus. Denna jul. Trädgården är vit av snö, det sprakar i brasan och julstjärnorna är på plats i glasverandan. Den samlade familjen skiner i kapp.* Projektet En mammas dag är en stor succé. De två mammorna arbetar hårt, men även de skiner i kapp. Allt slit har lönat sig.* Maken och jag vilar upp oss i In My Gardens The Garden Cottage.* Jag får massor med inspiration till vardagsmatlagningen som fylls med energi, lust och nydaning när en Dualit elvisp anländer till vårt kök. Allt blir roligare på en gång.* Jag får massor av tid för att marathontitta på boxar på televisionen.* Familjen F får inte vinterkräksjuka för första gången någonsin.* 2008 är året när jag blir vältränad och välorganiserad.

Till slut – förstås – LOVE.

Gör en egen lista Ni som har lust!

7 comments

  1. Idépappan: Haha! Skenet kan bedra vet du ;-)Nilla: Man tackar!Att ha det gott: Ja, tänk om man hade ett trollspö som funkade :-)Nettan: Spännande! Då måste jag kika in till dig!

  2. A lot of specialists claim that home loans help a lot of people to live their own way, just because they are able to feel free to buy necessary things. Moreover, different banks give auto loan for all people.

Leave a Reply

Your email address will not be published.