Ljusare tider

godfortsattning-copy.jpg

Ja, detta är jag i ett nötskal för tillfället – en rostig stjärna. Att vara magsjuk vid juletider är sannerligen ingen höjdare. Barnen har varit pigga ett tag, men det var först på julafton som mannen och jag började att känna oss någorlunda på benen igen. Jag tackar min lyckliga (icke-rostiga) stjärna att vi gjorde det stora leksaksracet innan vi däckade in. En tomte på drift hade varit svårförklarligt i de smås värld. Nu är jag tillbaka på banan igen, men jag är ack så trött och i behov av återhämtning. Jag hoppas att Ni har hållit er friska i jul – i annat fall mina djupaste sympatier.

Nu siktar jag på en svårartad julfrossa nästa år – förhoppningsvis i ett nytt hus. Ack vad jag skall pynta, pyssla och äta då! Men vi är på benen och nu går vi mot ljusare tider. God fortsättning!

De vackra stjärnorna finns hos Cosas.

7 comments

  1. God fortsättning själv, Wero. Här började ungarna spy på julaftons kväll och sedan har det fortsatt. All släkt är inställd. Om en vecka antar jag att det har gått igenom hela familjen med de tre barnen och vi återhämtat oss. Jag tvättar frenetiskt och när ett fåfängt hopp om att klara mig från att börja spy. Men det skulle vara första gången i så fall!

  2. Nilla: Ja, det är skönt att känna sig lite mer som vanligt igen! Avskyr magsjuketräsket så innerligt. Hoppas att Ni har haft fina dagar! KramSara: Åh, lider med er 🙁 Det är det värsta eländet av dem alla! Den där tomma blicken in i tvättmaskinens vindlingar – usch! I går tvättade jag de sista av våra lakan. Mina varmaste sympatier till er!Stämningsfullt: Ja, det skall vi göra – hoppas jag 🙂 Tack! God fortsättning!

  3. Härligt att du är tillbaka! Hoppas att ni har kunnat njuta lite av julen i alla fall. Vi har haft härliga, lata dagar (i alla fall efter julaftons-racet med släkten på plats hemma hos oss…). God fortsättning!

  4. Din stackare, vara magsjuk till jul, inte kul! Har själv varit med om det. Den allra första julen tillsammans med mina fd svärisar, hade precis kommit hem från en längre resa och landade direkt hemma hos dem. Detta var i princip första gången jag träffade dem och bara den anspänningen var ju lite att bita i. Men att dessutom bli akut magsjuk så till den milda grad att man inte hann fram (så att säja) var inte roligt. Det enda man kunde trösta sig med då var att allt man gjorde därefter skulle bli bättre:) Kram på dig Weronica och jag hoppas att nyårshelgen blir bättre!

  5. Anna: Det är roligt att vara tillbaka! Det kan bli lite mycket race över juldagarna ja 🙂 God fortsättning!

    Anneli: Oj! Med den historien slår du sannerligen de flesta 😉 Kram (och tusen tack för den lilla överraskningen i brevlådan. Jag blev vansinnigt glad mitt i magsjuketräsket!)

Leave a Reply

Your email address will not be published.