Det bästa året

klevelandalmanacka-copy.jpg

Jag fick den allra finaste almanackan på posten i dag. Det är duktiga Ingela (All is pretty)  på Kleveland Ord som står bakom den. Jag tycker mycket om sättet som orden används på för att skapa stämningar. Jag gillar även de instuckna affirmationerna. Grow Ambition är ledordet för januari. Japp, det blev en förmiddagspromenad i dag också. Nu skall almanackan upp på väggen. Jag blir glad av den!

13 comments

  1. Vilken snygg almanacka! Är den “specialgjord” för dig (lyllo dig i så fall) eller finns den till försäljning någonstans på webben? // tina

  2. Tina: Jag har beställt den från Ingela på Kleveland Ord. Jag vet inte om hon har almanackor på lager, men du kan alltid mejla henne och fråga. Jag tycker så mycket om den!

  3. Oj vilken himlans snygg almanacka *I like a lot*Vill ha!!! :DÖnskar dig en toppenfin vecka!Njuter verkligen av din fina blogg! Kram /Jes

  4. Martina: Jag vet inte om min tidskriftshög är så mycket att visa upp 😉 Skönlitteraturen ligger i träda än så länge. Jag har inte kommit igång med mitt projekt att läsa mera – jag saknar det varkligen! Vi får se om jag hakar på! Tack för utmaningen.Desiree: Ja, nu sitter den på plats på väggen. Jag tycker så mycket om den!Ingela: Tack! Jag ser fram emot att följa din verksamhet framöver. Hittills har jag gillat allt jag har sett 🙂 Och almanackan är en favorit!Karin: Ja, den är så fin!Malin: Nu hänger den i köket och jag blir glad varje gång jag ser den. En riktig humörhöjare!Dreamhouse: Eller hur?! Nu så :-)Jes: Ja, den är jättefin! Ha en fin vecka du också! Vad roligt att du gillar sidan. Jag skall titta in hos dig också! Kram

  5. Linda: Ja,den är en riktig prydnad! Det är olika färger för de olika månaderna. Jag har beställt den direkt från Ingela som har Kleveland ord, så det bästa är nog att du mejlar henne direkt. Jag tycker mycket om min!

  6. Ohh, tack för supersnabbt svar! Jag kunde inte hålla mig så jag har redan kastat ut frågan till Ingela. Den är verkligen suverän. Skön kväll!

  7. Every one admits that our life seems to be not cheap, nevertheless different people need cash for various issues and not every one gets enough money. Therefore to get good mortgage loans or secured loan would be a right way out.

Leave a Reply

Your email address will not be published.