Icke – sa Nicke

nansovar.jpg

Jag är nog lite av en smygstartare. Jag tycker om att känna att det är jag som har kontrollen och inte något annat – som exempelvis ett träningsschema. Efter några snabba kvartersrundor kom jag till insikten att det underlättar faktiskt med skor ämnade för aktiviteten, något som ger bra support till behagen och kläder som inte får mig att svettas efter halva promenaden. Jag säger som Carrie i SATC – det är non-traning. Jag gick min vanliga runda i dag med träningskläder och vattenflaska, men jag vägrar att kalla det hela en träningsrunda. Det är icke-träning i mitt huvud. Det är hämtande av luft och det är jag som bestämmer hur långt jag går. Men det var bra skönt med träningsskor istället för fodrade vinterkängor!

Min runda går runt stadens å. När det grönskar ser det nästan ut som på bilden. Unik Design har fått in den första vändan av Nansos vårkollektion. Men vem behöver nya kläder när man kan harva runt i samma outfit från dag till dag hemma? Jag är inne i en non-clothes fas också. Det är förmodligen det nya huset som pockar på. Inredning är helt enkelt lite mer prioriterat och lite roligare för stunden.

4 comments

  1. Jaha, är det husbygget som har gjort att min garderob plötsligt verkar så liten? 🙂 För det kan absolut inte vara att jag suttit på min rumpa lite för länge och ätit alldeles för goda bakverk…. Jag har varit på body pump idag och det kan nog inte kallas något annat än träning, men skönt var det….efteråt.

  2. Anette: Haha! Det är möjligen en kombination 😉 Heja dig och mig med vår (icke)träning! Men visst är det så att intresset skiftar över tid. Ett tag var jag inne i värsta egoracet och återupptäckte allt som bara handlade om mig. Nu är det lite annat på agendan. Eller är det någon slags försvarsmekanism för att inför sig själv ta bort sådant som inte längre ryms i budgeten? Huset är ju prio ett just nu – oavsett skäl 🙂

  3. Vi har också renoverat vårt hus nu under sensommaren så 4 1/2 månad utan någon träning alls. Bara servat mannarna med käk så dom orkat snickra. Men nu har min man och jag börjat igen på vår box träning jätte kul och skönt att få ta ut sig riktigt ordentligt igen

  4. Carin: Vad kul med boxträning! Jag gick på Friskis och Svettis ett tag på ett litet boxinspirerat pass och det var skoj. Jag behöver röra på mig och det känns skönt att ha kommit igång med luftintag och (icke) träning 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.