Fredag eftermiddag

tulpan-copy.jpg

Efter en lång icketränings-runda i duggregn, kände jag mig nästan mogen för ännu en eftermiddagsföreställning på biografen. Jag hade hoppats på att omskrivna Fjärilen i glaskupan skulle gå för mig och för de äldre, men det gjorde den inte i dag. Det får bli en kväll nästa vecka istället. Stormen närmar sig tydligen, så jag siktar mot mitt projekt “komma igång med läsning av skönlitteratur”. En pocketutgåva av Försoning av McEwan ligger och väntar. Sedan blir det namnsdagsfirande i morgon och storhandling på söndag. Idel trevligheter med andra ord. Ha en fin helg Ni också!

Det är sann lyx att få blommor. Vännen A kom med ett fång tulpaner i går, vilket gjorde mig mycket glad.

signature

11 comments

  1. Finns inget bättre än en ullpläd, soffhör, en god bok och en härlig storm. Hoppas hoppas bara inte den ställer till för alla söderöver – för en sådan storm önskar jag INTE!Ha en fin helg du också! Jag sitter här i nystädad (med Durance Lavendel) våning med en kopp kaffe och några tända ljus och njuter av att helgen är på intågande!

  2. Alla: Tack för kommentarer! Hoppas att er helg också var bra. Boken har jag fastnat i nu och jag hoppas att komma iväg på bio i veckan. Den som lever (ett tämligen oförkylt liv) får se 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *