Lördag

vaffla-copy.jpg

I dag var det extra skönt att komma in efter en isande promenad i hård blåst. Henrik-dagen firades med en vrålande T-rex samt våfflor hos morfar och mormor. Ack, vad gott det är med våfflor! De blev inte sämre av plommonmarmelad och min mugg av Kerstin Tillberg. Det blåser fortfarande här. Jag har förflyttat mig in i McEwans värld. Det är just det där som jag har saknat så mycket. Att glömma allt annat och bara drivas framåt av lusten att läsa mera. Jag hoppas att detta är början på de goda berättelsernas återinträde i livet.

Fotografi: Weronica – En mammas dag.

12 comments

  1. Vi var också ute en sväng (till tomten och tillbaka), det var en utmaning. Ida tyckte det var otäckt med den hårda vinden och Moa frös om öronen på vägen hem, men det är lite extra skönt som sagt att komma in i värmen efteråt. Här är det mest inredningstidningar och -böcker som läses, men jag hade en period i slutet på sommaren när jag läste böcker som gav den där känslan du skriver om. Underbara verklighetsflykt! 🙂

  2. Hej Weronika! Kul att du tittade in hos mig. Okej okej, jag får väl använda den lyxiga tvålen då 🙂 Kan def. förstå att det inte är för barnahänder… Mums för våfflor. Vilken tur att jag har några pannkakor över liggandes i kylskåpet. Det blir till att mumsa på dem. Ha en härlig söndag!

  3. Våfflor är gott ffa när de serveras med ett sådant tjusigt tilbehör. :)Att välja dörrar är svårt, för att inte tala om handtag. Jag får acceptera förra ägarens val av dörrar, men har stora planer att byta trycken. Förhoppningsvis får vi vår nya källardörr installerad nästa vecka, och då är det bara att fokusera på nästa projekt.

  4. Alla: Tack för kommentarer! Koppen är riktigt god att dricka ur och en sann fröjd för ögat. Den kommer att bli flitigt använd framöver. Och våfflor. Smaskens till sista slicken 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.