Ur led

ljusstake-copy.jpg

Det är sannerligen omväxlingarnas tid när det gäller vädret dessa dagar. Storm i helgen, sedan vårkänningar och nu ett ymnigt snöfall. Världen är vit en liten stund, innan det milda tar över igen. Någon minusgrad får det gärna vara för min del. Barnen är lerhögar när man hämtar dem på eftermiddagen.

Jag fortsätter att fynda klassiska ting till juletider. I fredags fick jag mina X-trees . I dag hämtade jag ut två Starlight från Design House Stockholm. Vi har julgransfoten i samma serie och jag tycker mycket om designen. Det blir inte riktigt av att jag går och köper liknande ting till fullt pris, men jag fyndar gärna. Och det lär bli jul igen – förhoppningsvis i vårt nya hus!

Fotografi: Weronica – En mammas dag

4 comments

  1. Hej,Jag vet att du sagt att du är mer inne på hus än något annat just nu (fullt förståeligt) men jag måste ändå säga att jag saknar dina snygga collage med olika outfits samt tips på webbshoppar. Hoppas få se lite mer av det snart :)Varma hälsningarSofia

  2. Johanna: Tack! Ja, fynd piggar sannerligen upp!

    Sofia: Det kommer och det går 😉 Mixen på sidan består dock – så mycket kan jag utlova. I dag kör jag ett klädcollage. Hoppas att du gillar! Och det kommer mera som man brukar säga 🙂 Kul med läsarrespons!

    Linda: Ack ja, i den där outleten har jag också varit och botaniserat. Länka du och kul att du har skrivit om Ingela. Hon förtjänar varje inlägg! Ha en fin dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.