Färgstarkt

mateusneon-copy.jpg

Jag tycker att det aldrig har varit tydligare än nu hur inredningstrenderna följer klädmodet – med en viss eftersläpning. Ett företag som med all önskvärdhet illustrerar detta är Mateus. I höstas var det metallisk glans för hela slanten. De nya inspirationsbilderna talar sitt tydliga språk. Nu är det färg. Mycket färg. Det var ungefär vid den här tiden förra året som den stora neonvågen kom inom modet. Varje modebloggare av rang bar ett neonrosa nagellack. Jo då, jag köpte ett, men det var bara barnen som blev lackade med det till slut. I höstas var det disco på Formex. Det blåser hit och dit.

Summan av kardemumman? Tja, inte mycket är nytt under solen. Det är svårt att bli ordentligt överraskad numera. Och om man är intresserad av inredning och trender, så är det ett säkert kort att följa klädmodet. Det kommer – förr eller senare. Får det lov att vara lite neon i hemmet?

5 comments

  1. Stämningsfullt: Jag har ingenting från Mateus, men lockas alltid av deras produktbilder. Och det är vackra ting, inget tal om något annat!Ljuvligt hemma: Ha en fin helg du också!Anna: Om det råder det väl delade meningar 😉 Smaken är som baken!

Leave a Reply

Your email address will not be published.