Kärlek

ladureevalentines-copy.jpg

Om du vill känna dig riktigt tillfreds med dig själv, ta en lång runda i snabb takt när det blåser snålt och regnar småspik. Do try this at home – garanterad utdelning!

Franska lyxkonditoriet Ladurée firar kommande Alla Hjärtans dag med små macaroons med budskapet Please Love me. I dagens Min helg – Svenska Dagbladets fredagsbilaga som jag rekommenderar varmt – ser man Filippa K med en mintgrön påse med snirkliga konditoribokstäver. Très chic.

3 comments

  1. Birgitta: Mums 😉

    Elena: I senaste numret av Elle Mat & Vin (för övrigt min favorit när det kommer till inspirerande mattidningar) är det ett recept på Macaroons. Jag har aldrig testat att baka. Det verkar vara lite i den avancerade skolan. Hemligheten tycks vara något äggvitepulver. Jag googlade även och hittade några recept om man söker på Macaroons. Lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published.