Ny månad

Ack, vad snabbt det vänder ibland. I går sken solen på mig när jag var ute på min runda. Livet kändes sådär självklart som det gör sällsamma stunder. I dag har jag spenderat större delen av dagen under en filt. Lagom till helgen kickar kroppen igång en lurande förkylning. Men, men. Vi har fått hoppfulla offerter angående framtida projekt som förhoppningsvis tar fart den närmaste tiden. Snart får jag dessutom sällskap under filten av två små barn. Sedan hoppas jag att maken har köpt med sig praliner till mig. Sämre kan man ha det. Ha en fin helg!

16 comments

  1. Härligt med längtans blommor – kan behövas i vintermörkret. Men vi är på väg åt rätt håll nu. Och du – krya nu på dig ordentligt, ät mycket praliner och mys under filten. // Trevlig helg! Märit

  2. Tack för det gulliga orden på min blogg! Vilken vacker bild! Äta praliner och mysa med familjen låter som ett jättebra recept mot förkylningar! 🙂 Krya på dig och ha en fin helg!

  3. Krya på dig och känn lugnet. Här i norr kurar vi ihop oss under mysfilten och tittar på all snö som landat idag.Trevlig helg!

  4. Hoppas det hjälper med praliner, blommor och gosiga barn. Krya på dig! När förkylningen väl har satt sig är det hopplöst att bli av med den – fråga mig jag är inne på tredje veckan – det har nog varit för dåligt med praliner och blommor, dessutom är barn som trotsar aldrig bra för välbefinnandet!

  5. Jag önskar dig en trevlig helg, och en snabb bättring!!Krama familjen och ät god choklad, då känns det bättre :)Vårlig bukett, en sådan kan göra en glad.

  6. Det var en ljuvlig vårbukett. Det verkar som du kan konsten att njuta av livet även om omständigheterna inte är dom bästa. Värdefullt att hitta glädjen även när man är krasslig eller ur form på annat sätt.Trevlig blogg. Hamnade här via Jellon. Kommer nog tillbaka fler ggr.

Leave a Reply

Your email address will not be published.