Hjärta

valentinesed.jpg

Det är då sannerligen betydligt enklare att vara utan rastlös assistent när man fotograferar och fixar med bilder. I alla fall om medhjälparen är fyra år och har fått något krångel med sin mage. (Hoppas, hoppas att det bara är något tillfälligt). Tålamodet med en mamma som sitter och trixar med små hjärtan och bokstäver på datorn är inte stort alls. –Men jag skall bara jobba en liiiiiiten stund. -Men hallå! Det har du ju redan gjort!

Jag hoppas att Ni alla har en riktigt hjärtlig torsdag!

Fotografi: Weronica – En mammas dag. Och låt er övertygas om nejlikans charm. Blommorna är nästan lika fina i dag som i fredags. Nu är de nedklippta i en låg skål. Skönhet som varar länge.

signature

16 comments

 1. En fin Alla hjärtans dag till dig också, Weronica! Jag har en sjuk sexåring här hemma och tongångarna är de samma; -Jag ska bara jobba lite till! -Men du sitter ju alltid vid datorn! Mamma, mamma titta här! Mammaaa, kooom!!! 🙂 Det är tur att vi har de små godingarna, annars kanske vi skulle få fyrkantiga ögon! 🙂 Det är så härligt med blommor som står sig länge! Kram!

 2. Jag har inte det problemet med barn som pockar på uppmärksamhet längre, minstingen blir 20 i sommar. Därför är det extra roligt att få ha barnbarnet hos sig ibland. Men bilden du har tagit är jätte vacker, och blommorna likaså. Ha en bra Alla Hjärtans DagKram/Mamma C

 3. Ja rosa nelliker er fine, jeg er overbevist jeg 😉 Ha en flott alle hjerters dag du også :)Jeg fikk røde roser i dag, det er heller ikke å forakte ;):)

 4. Jag har hittat till din blogg via Kitchenbloom och är helt såld på dina vackra foton. Såg att du har en d40, liksom jag, och blir lite nyfiken på vilket objektiv och kamerainställningar du använder för dina vackra närbilder? Ser fram emot nya, inspirerande foton från dig under lång tid framöver!

 5. Puss & Kram på hjärtedan ;)Hoppas ni alla håller er friska nu, det verkar ju som om bacillerna har avlöst varandra hos er en tid. Säjer det igen: Du har verkligen tagit till dig fotograferandet och det gör mig så glad att se dina fantastiska framsteg. Det här fotot är ju ett mästerverk!

 6. Hoppas verkligen att det bara är nåt tillfälligt oroligt i magen för din fotoassistent…Du vet garanterat att det här är en bild i min smak 🙂 Ha det bra!

 7. Ännu en väldoftande bild. Vad duktig du är! Vilken känsla bilden ger. Du förefaller vara en inte bara en duktig fotograf framförallt en gudabenådad sådan. Imponerande!

 8. Alla: Stort tack för era fina kommentarer! Det är så roligt att läsa och sporrar vidare!

  Walle: Varmt välkommen hit! Så roligt att Du tycker om mina fotografier – det glädjer mig mycket! Jag har som sagt en Nikon D40 och jag – skäms på mig – håller mig fortfarande till de automatiska inställningarna på kameran. Det finns massor kvar att utforska, men jag har inte kommit dit ännu. Jag fotograferar med standardobjektiv, men är bra sugen på ett makroobjektiv. Ibland använder jag en extern blixt. Jag är en glad amatörfotograf som tycker att det är mycket roligt med bildkomposition. Det är väl det som är grejen lite. Att trixa med perspektiven och att försöka få till den där vinkeln som blir bra. Det är tacksamt att jobba med olika ljus – när nu solen väl kommer fram 🙂 Dessutom tar jag massor av bilder vid varje fototillfälle. Det är den stora fördelen med att fota digitalt. Trevlig helg!

  Anneli: Tusen tack, rara Du! Det var du som fick mig att köpa en systemkamera, vilket jag är mycket tacksam över. Det är ju så roligt 😉

 9. Tusen tack för ditt svar. Jag har också standardobjektiven som medföljer, med suktar liksom du efter ett makroobjektiv. Har dock hört att det inte är utrustningen det hänger på när det gäller att få bra bilder, utan den som håller i den… Jag får lägga mig i hårdträning. Trevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *